lauantai 17. maaliskuuta 2018

onni jatkuu ???Hassua kuunnella biisejä, joita kuunteli silloin kun oli kamalaa ja ahdistavaa. Nyt mielessä ei ole muuta kuin tanssiminen satojen vuosien takaisien kappaleiden tulkintojen tahtiin, sekä työ ja sen ihmiset, jotka tekevät minut onnelliseksi. Olen vähän järkyttynyt siitä, kuinka mä haluan viettää vapaa-aikanikin samojen ihmisten seurassa.

Minun pitäisi valmistua vielä kesäkuussa ja valmistumiseen saavutettavia asioita on 1,5/5 näin maaliskuun puolessa välissä. Siitä pitäisi tulla jotain, jotta minut voisi vakinaistaa lempiduuniini. Miten hämmentävää on, että minun mielipiteitäni kysytään ja niitä halutaan kuunnella. Olen joka päivä tietoisesti kiitollinen siitä, että minun ei tarvitse olla enää suolakaivoksessa töissä, jossa ihmisarvo on silkka vitsi ja mielipiteet utopiaa. Minulla on oma kahvikuppi, loputon kahvin varanto ja itsemääräämisoikeus.

Minusta ei tullut kirjastotätiä, ei konduktööriä, ei pelialan ihmistä. Minusta tuli yritysmyyjä ja vuokralaitevastaava ja se on ihan todella ookoo.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti