torstai 6. elokuuta 2015

bitchcraft


American Horror Storyn kolmoskausi oli erinomaisen inspiroivaa katseltavaa. Hulluja noitanaisia, valtavan kaunista mustanpuhuvaa vaate-estetiikkaa ja omana visuaalisuosikkina swamp witch Misty Day. Onneksi muutama kaverini on jo aloittanut huivien käytön harteillaan, niin minun nolostuttava fiktiivisten hahmojen vaatetyylien imitoiminen ei erotu niin selkeästi joukosta. Muutenkin tarinaihmisenä ajatus erakosta hippitytöstä kuolleita herättävänä necromancerina viehättää kovasti.

Viime viikonlopun seikkailut perjantaisesta runotyttödekadenssista puistossa punaviinin ja muiden paheiden äärellä jatkuivat lauantaina Verlan ajassa larppikamoissa keskiaikateemalla ja laiska sunnuntai kallistui sushilla käymiseen ja spontaaniin lähtöön Hiidenvuorelle paistamaan lättyjä. Suurimman osan ajasta satoi kaatamalla ja ukkosti, mutta se oli vain miellyttävää. Viimein aurinkokin soi säteitään tyyntyneen järven pintaan.

2 kommenttia :

  1. Mä ehdin jo oikeasti pelätä että oon ainoa joka rakastaa kolmoskautta yli kaiken! Noidat rulez

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niin siisti! Ihan alunperinhän mä aloin katsomaan AHS:ia vain nähdäkseni neloskauden, mutta eihän nyt edes erillisiä kausia voi katsoa väärässä järjestyksessä. :D Jokanen kausi on kyllä ollut hyvä omalla tavallaan, vaikka ykkönen onkin ehkä ollut laimein.

      Poista