sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

vesileikkejä


Ai kuvittelitteko te, että minulla olisi enää muita kuin rottakuulumisia? Höpön höpön. Koska kekaroiden peseminen on ollut niin tavattoman vastentahtoista, ajattelin lähestyä vedellä lotraamista leikin kautta. Koska ruokaseoksessa olleet kuivatut herneet eivät olleet tarpeeksi pop, kipaisin tien toisella puolella hakemassa hernemaissipaprikaa ja johan alkoi läträäminen maistua.

Mattiksen mielestä vesi oli lol yök ällöö, kun taas Joonatanin vuoksi sain lisätä koko ajan vettä haasteen lisäämiseksi. Lopuksi Joonatan sitten kahlasikin rintakehää myöten vedessä herkkujen perässä. Kertaalleen Joonatanin piti myös kaatua naamalleen veteen etutassujen lipsahtaessa ja sitten oltiinkin järkyttynyttä rottakekaraa.

Melkein puolitoista tuntia pojat jaksoivat itseään tuolla viihdyttää minun pienellä avustuksellani.


4 kommenttia :

 1. Aww, he ovat niin höpsöjä ja söpösiä ♥

  VastaaPoista
 2. Mää en kestä! Mullei oo ollu nyt vissiin viiteen vuoteen rottia, sitä ennen ehti olla 12 siimahäntäystävää.. Maailman siisteimpiä eläimiä. Meilläki harrastettiin tota hemapan saalistusta vedestä, se oli huippua :D Alko vaan hajottaa se ku ovat niin lyhytikäsiä, niin Saatana-niminen musta tyttönen jäi sitten viimeiseksi, ja muutti uuteen laumaan ja kotiin Hilma-ystävänsä kuoltua.
  :( Ihania kuvia ja kiva blogi sinulla, hieno ote kirjoittamiseen!
  Jenna / Inkaliljoja
  http://www.lily.fi/blogit/inkaliljoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kehuista! Odotan itsekin kauhulla sitä hetkeä, jolloin joudun jättämään hyvästit rotille, vaikka tiesin jo pojat ottaessani heidän lyhyen elinkaarensa ja olen muka varautunut siihen. Rotat on kyl ihan parhaita eläimiä. Hihi, Saatana. <3 Pallottelin pojille myös nimiksi Ruttoa ja Kaaosta, mutta en enää uskalla ottaa nimeä enteeksi, kun Riesa-kissa on jo ihan riittävän riesa.. :D
   ps. Sulla on maailman ihanimmat hiukset. <3

   Poista