keskiviikko 14. tammikuuta 2015

naamani on minun, vaikka välillä toisin luulen


Nyt ehkä voisin polkea tasajalkaa silkasta riemusta. Tänään sain varaukseen kaksi rottapoikaa. Asia on nyt virallista. Vaikka alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat, olen enemmän kuin iloinen lopputuloksesta. Russian blue ja dumbo-korvainen amber. Dumboa en pyytänyt, mutta en lähtenyt kieltäytymään sen takia kaihoamastani punasilmäisestä. Tästä lähtee sietämättömän pitkä countdown reilun kuukauden päähän, enkä minä malta odottaa.

Oppariin pitäisi keskittää ajatukset, mutta olen jumissa, koska en osaa. Aivan kaikkea minäkään en voi googlata, eikä minulla ole ketään, joka osaisi auttaa. Turhauttaa. Kerrankin yritän tehdä jotain niin, etten ylittäisi aitaa siitä, missä aita on jo kaatunut ja hautautunut nurmeen, niin aita onkin ylitsepääsemätön. Vaihdan kohta alaa konduktööriksi, meidän vanhaan viestinnän rakennukseen on tullut rautatiekoulutus. Lukiossahan en mistään muusta haaveillutkaan kuin konduktöörin urasta.

10 kommenttia :

 1. Uu, rottia! ♥ Kerro sit mitä kissat tykkää niistä :D Mä aina salaa välillä haaveilen rotista, mutta pelottaa että Dixon olis vaanimassa niitä 24/7...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerron! :D Toivon kovasti, että meidän tapauksessa käy niin kuin aika monessa muussakin ja rotat pistävät kissat ruotuun, jos keksivät yrittää jotain. Mutta sen näkee vasta sitten ja sitten eletään sen mukaan rinnakkain, miten nuo nyt toisiinsa reagoivat. :D

   Poista
 2. Sievä kuin saatana ♥ Onnea rottavauvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanin kehu, mitä olen koskaan saanut. <3 Voisin vaikka kehystää seinälle. Kiitos!

   Poista
 3. OOOOOOH! ROTTIA! ♥ russian bluet ja varsinkin amberit on ihania (okei kaikki rotat on!) - ja vielä dumbo! :3 onnea heistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! Vielä pewin kun joskus laumaan haalisi. ♥♥

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vittu paska kusi hups. ei mennyt putkeen. kuitenkin...... :---D

   uuu, onnea perheenlisäyksestä! :-D miten aiot hoitaa matkustamiset rottulien kanssa tosin? o.o ja olenko myöskään ikinä kertonut kuinka fiksuna ideana pidän tuota sivusiiliä jonka saa piiloon? no, erittäin fiksuna. ja nättinä.
   t. ane (peura)

   Poista
  2. Haha, aina ei voi onnistua. :D

   Kiitsa! Rotat varmaan tulevat jäämään kotiin, hoitaja järjestyy kyllä aina. Et ole kertonut, mutta nyt olet. ;> Ensimmäiseen vuoteenhan tätä ei saanut piiloon, kun hiukseni olivat vielä alun kasvatusvaiheessa, mutta nykyään ei ulkopuolinen huomaisi keskijakauksen alle jäänyttä kaljua. Tuo kivasti vaihtelua, höhö.

   Poista
  3. Joo, unohdin tuossa itsekin joku päivä että sulla edes on sivusiili, kunnes rupesin kelaamaan että "hetkinen missä välissä se lähti pois, hetkinen ei missään, kekseliästä"!
   Ja aivannn, itsellänikin kaninhoidossa sama metodi (porukat pääsee pidemmäksikin aikaa vahtimaan kun lähden vaihtoon, haha) :D

   Poista