sunnuntai 31. elokuuta 2014

ja taas minä kirjoitan niitä näitä


Joskus vain on ihan jees ottaa itsestään likaisen peilin kautta vähän kälyinen kuva. Elämäni ei ole oikeasti kovin kiillotettua. Puoliksi syöty broilerinsiipikin pyörii eteisen lattialla odottamassa pikkupetoaan. Kengätkin unohdin jalasta, vaikka niitä minun oli tarkoitukseni esitellä. Siellä ne ovat tennareitteni päällä nurkassa.

Eilinen ilta oli jotenkin kauhean kaunis, vaikka meitä ei ollut erään ihmisen luona kuin kolme kylässä, mutta se oli aivan riittävästi. Se oli juuri niitä iltoja, jolloin kuunnellaan hyvää, rennonlaiskaa musiikkia ja juodaan kukin mitä sattuu shampanjalaseista. Minäkin join vallan hyvää kiljua liian hienosta lasista juomaan nähden, mutta sekin oli aika jees. Katselimme kauhean korkealta parvekkeelta ydinkeskustan hämmentävän vaisua lauantai-iltaa ja erään nistin korttelirallia kävellen. Meillä oli Fortuna-turnaus, jossa jäin viimeiseksi, mutta osanottajat saivat tasapuolisesti jekkua.

Huomenna on ensimmäinen koulupäivä, mutta olen toisella puolella auktoriteetin tietokonetta. Taas minut pyydettiin opettamaan nuorempiani. Olen otettu ja hämmentynyt tästä luottamuksesta, vaikka en minäkään osaa kuin sen verran, että pärjään. Onneksi tämä keikka on vain kolmepäiväinen ja saan stressata omista opiskeluasioistani ihan riittävästi sen jälkeen. Keväällä pitäisi valmistuakin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti