maanantai 14. heinäkuuta 2014

vähän vittua ja saatanaa ja vähän positiivistakin


Hrrmpfh. Hienoa, että yhden kuuden tähden kusipään vuoksi muuten kivasta reissusta ei jäänyt muuta päällimmäiseksi muistikuvaksi kuin jatkuva vitutus. Vähän voisin puhua rumasti. Mikään ei ole niin mieltäylentävää kuin se, että yksi ihminen saman katon alla viikonlopun vihaa minua hysteerisen paljon ja kiusaa on se pienikin kiusa ja iso kiusa vielä parempaa. Tuntuu melkein häviöltä, että edes vaivaudun kirjoittamaan aiheesta. Noh, mä en sentään ollut se, joka autossa törkkii kyynärpäällä kylkeen ja läimäisee roskiksen kannen sormille. Ja joo, kyseessä ei ole 14-vuotias tyttö vaan kolmikymppinen mies.

No mut Savossa metsässä ja Savonlinnassa oli kuitenkin kivaa, oli laiskaa ja leppoisaa. Olin kuskina ja sekin oli ihan mukavaa vaihtelua. En kehtaa häveliäisyyttäni kertoa, monenako päivänä olen ollut päisn tässä kymmenen päivän aikana.

Ihanaa olla kotona ja päästä taas pärisemään kaikesta. Kirjoitusiltakin on, se tekee mut aika onnelliseksi. Ja Hanniksen seura. Ja H. Ja kaikki. Oon oikeastaan aika onnellinen ihminen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti