keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

nummirakkaus on läsnä


On ehkä turvallisinta laittaa tähän sellainen kuva Nummesta, jossa olen tullut juhannussaunasta ja olen selvinpäin ja freesinä. Vastakkaistakin kuvamateriaalia löytyy, jota en toivoisi löytyvän julkisesti, haha.

Tavoitteet saavutettu hyvän krebatorion osalta. En voi myöskään olla julkaisematta kuvaa minusta ja kauan kadoksissa olleesta kaksoisveljestäni, jonka kanssa olemme herkästi kainalossa Fatcampin kovimman ja hienoimman jätkän kanssa. En ole oikeasti edes juurikaan kyykyssä, J on oikeasti reilusti yli kaksimetrinen ja minäkin sentään vähää vajaa 170cm.

Kaksoisveljenikin on ollut tietämättäni jo elämäni laitapiireillä jonkin aikaa ja nyt kaverini alettua seurustelemaan hänen kanssaan ja raahattua Nummeen, löysin viimein kolmannen veljeni. Olen aina miettinyt, miltä tuntuisi, jos minulla olisi elämässäni samanlainen kaaoksentuoja kuin minä. No nyt se selvisi ja se on aika hienoa. Tosin kanssaeläjät ovat äärimmäisen vastakkaista mieltä, mutta meillä ainakin on sairrraan kivaa. Eikä me edes oltu syypäitä sohvanpolttoon. Mitä nyt El Reto kävi raastamassa naapurileirin pakusta kolmatta vuorokautta soineen Popedan levyn ja pisti sen paloiksi. Miehen työn teki.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti