perjantai 27. kesäkuuta 2014

levotonta itsetutkiskelua


Önköti tönköti. Mun piti laittaa ihan joku muu kuva tuohon, mutta kun se nyt tuntui sopivan aiheeseen. Soma, mutta katseessa jotain levottomuuttaherättävää.

Mä olen ihan hirveä kusettaja. Ulkonäköni ei kohtaa persoonani kanssa ja sekös vasta kanssaihmisiä varmaan ahdistaakin. Luulevat tutustuvansa johonkin somaan tyttölapseen, mutta saavatkin riesakseen pahapuheisen perseilijän, joka käyttäytyy räävittömästi. Livenä siis. Internetissä taas olen 90% ajasta kuulemma passiivis-aggressiivisen kuuloinen ja lopun aikaa vedän samaa pellen roolia kuin livenäkin. Funny fact: pidän oikean elämän ihmisten kanssa chattaamista liveperseilynä, eikä se ole verrattavissa nettitovereihin tai vieraisiin internetihmisiin. Silloin äänessä on liveminäni eikä internetminäni.

Olen muutenkin päätynyt pitämään ulkoista kuortani ja persoonaani kahtena ihan eri asiana. Persoonaani ei tosin tule sekoittaa internetminään, sekin on taas toinen osa persoonaani. Kuoreni ja persoonani eivät ole riippuvaisia toisistaan juuri millään tasolla. Molemmat ovat muuttuvaisia, mutta ne eivät siltikään ole samaan aikaan samassa, jos koskaan. Eikä tiettyyn puoleen fysiikkani tule koskaan taipumaankaan, joten "tyydyn" toteuttamaan itseäni siinä suhteessa tekstillisesti. Olen aika hyvä esiintymään miehenä internetissä, höhöö. Suhtautukaa varautuen Antteihin.

Olipa kerran välivuosi ja minulla ja parhaalla kaverillani oli aavistuksen pikkuriikkisen tylsää. Silloin astuivat esiin Antti ja Markus ja meillä oli oikein lystikäs vuosi heidän kanssaan. Bustaussaldo vain yksi ja sekin kaatui liikaan myötätunnon näyttämiseen.

Näköjään myös joudun ihmisten olkapääksi riippumatta siitä, mitä he luulevat sukupuoleni olevan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti