sunnuntai 11. toukokuuta 2014

kysymys????????????


Pengoin yksi päivä vanhojen kouluhommien kassia etsiessäni rästikurssin osasia ja törmäsin tuohon vanhaan, kälyiseen hiilityöhön. Riesan mielestä se oli kaikista paras maatepistämispaikka koko talossa.

Aiheeseen. Vaikka mä olenkin nyt kommenttikaranteenissa (syytä selvittäessä raskaasti epäonnistuneena), niin kysytään nyt silti. Te rakkaat, stalkkerinomaiset ninjalukijani, miksi te luette tätä? Ihan kiinnostuksesta kysyn.

6 kommenttia :

 1. Vastaan todella häiriintyneen kuuloisesti, mutta sun blogissa vain on jotakin miellyttävän synkkää. Oot mielenkiintoinen persoona, sulla on siisti tyyli ja osaat kirjoittaa koukuttavasti : D .........Ja olen kauhea kyylä. Bongasin sut kerran habbohotellissa ja nyt et pääse musta eroon. Muahaha.

  VastaaPoista
 2. KOSKAAAAAAA sun kirjotustyyli on paras. sä vaikutat helevetin mielenkiintoiselta ihmiseltä. huumorintajus. aaaa tää on oikeesti yks mun lempiblogeista!! :3

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea, sun tekstit ovat sopivan lyhyitä ja tykkään hillitystä määrästä kuvia. Juttujen sekalaisuus on kivaa, oikein piristävää.

  Sulla oli yhdessä vaiheessa kirjoittamisessa tauko tai ainakin postaustahti oli hidasta ja pohdin blogin poistamista lukulistalta. Sitten heräsitkin taas eloon enkä kadu päätöstäni jäädä.

  VastaaPoista
 4. Perhana! Unohdin kommentoida tähän silloin kun oli alun perin tarkoitus! No, nyt olen täällä :D

  Tykkään tästä blogista tosi, tosi paljon. Sulla on järkeviä ajatuksia, ilmaiset itseäsi mielenkiintoisesti ja oot vaan sen oloinen, että olet nk. hyvä tyyppi ja todennäköisesti viihtyisin sun seurassa. Plus täällä on kissuja :3 (Ihana toi Riesa, näyttää pöllösilmineen ihan Dixonilta!)

  VastaaPoista
 5. Oho, hei kiitos ihmiset. Te olette parhaita ja ihania.

  VastaaPoista