keskiviikko 21. toukokuuta 2014

fab


Häjynkuriselta kakaralta näyttäminen on toinen luontoni, kämäset ja ylivalottuneet valokuvat toinen. Uusi tanttu tuli eilen postista ja opettelin ihan vain ylläolevan kuvaparin vuoksi tekemään fotarissa giffejä. Ei enää generaattoreilla huijaamista. Eilen opin uuden asian nettisivuasioissa, vaikka minun ei mitään uutta pitänyt edes oppia. Tämän viikon minä larppaan etummaisen tietokoneen takana improvisaatioteatteria, jota myös ehkä opettamiseksi voisi kutsua. Tänään naputtelin puolihuolimattomasti aikani kuluksi täydellistä tekstiä yhdeksi sivustoksi, jonka annoin lystikkäille pikkuopiskelijoilleni tehtäväksi. Kaksi vuotta sitten koodasin tuon saman sivuston ensimmäisen kerran, reppanana nyyppänä. Äsken, kotiin päästyäni vertasin vanhaa koodia ja tänään kirjoittamaani. Kymmenisen asiakasprojektia myöhemmin kehitystä on selkeästi tapahtunut.

Tarvitseeko mun sanoakaan, että mut saa ottaa töihin nettisivukoodariksi. Anyone, pls. Rakkausduunia parhaimmillaan.

Ai niin, Rilsin suosiollisella avustuksella minä myös saan nyt kommentoitua omiin teksteihini. Muu ei vieläkään onnistu, piru vie.

4 kommenttia :

 1. Nyt on kyllä sellainen asukokonaisuus, että voisin kopioida sen ihan täysin :D (Jos vaan löytäisin jostain täsmälleen vyötärömittaisen farkkuliivin. Haluaisin tehdä silleen rässiliivin hengessä kissuliivin, jossa olisi kisupinssejä ja muuta kivaa.)

  VastaaPoista
 2. Noh, mekkohan sulta löytyykin jo. :'D Mä löysin tuon liivin sattumalta koulun fb-kirppikseltä viime keväänä eurolla vai kahdella. Ajattelin kans yhdistää tuohon vielä lisää sua samistellakseni mustan vyötärövyön joku kerta. :---D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. apua mikä on tämä salakommentti, mitä en ole huomannut ollenkaan. kiitos pupsi! <3

   Poista