torstai 7. marraskuuta 2013

hävytöntä


Heräsin tänä aamuna siihen, että hiukseni sojottivat vaakasuoraan sivulle ilman minkäänlaista häpeää. Koska minullakaan ei ole minkäänlaista häpeää, otin pörhelöstäni kuvan. Ja julkaisin sen. Tässä on nyt taas sellaiset erotiikkakertoimet, ettei mitään rajaa. Kiva muuten tuossa vasemmalla oleva piiitkä hyppyrin tekevä hiuskaistale.

Pitäisi kai takuttaa hiukset rastoille, koska hiukseni haluavat siihen tilaan ihan itse. Ikävä kyllä en enää ole hippityttö 17-vee, joten joudun alistumaan jatkuville niskavillarastoille ja niiden selvittelylle. Ehdin jo aikoinani tottua siihen, että hiuksiani ei tarvinnut harjata lainkaan. En ole vieläkään oikeasti oppinut sille, vaikka tässä nyt jo on pidempi aika tämän leijonanharjan kanssa eletty rinnakkain.

Olin tänään koulusta kutsutussa lehdistönäytöksessä katsomassa leffaa, Kalevala - uusi aika. Kyllä minulle aina yleisönä oleminen kelpaa. Elokuva oli ihan jees sen jälkeen, kun pääsin yli jatkuvasta itkeskelystä, suu auki mollottamisesta, näyttelijöiden akuutista hampaiden oikomisen tarpeesta (liian paljon erikoislähikuvaa, hnngh) ja ohjaajan kummallisesta valinnasta käskeä näyttelijät puhumaan vaivaannuttavalla ännien ja ämmien korvaamisella deellä ja muulla puhehämmennyksillä. Leffa oli ilahduttavan moniuloitteinen, diippi ja monimutkainen. Mielestäni oli ihastuttavaa katsoa kahta rinnakkaista tarinaa nykyajasta ja Kalevalasta ja reinkarnaatioista.

Ikäväkseni kymmenisen katsojaa oli henkisesti yläasteikäisten teinien tasolla, koska hih hih kuinka hassua, alaston ihminen. En sentään ollut ainut, joka kirskutteli hampaitaan joka kerta, kun takaani kuului ei-hassuille asioille naureskelua. Noh, kaikkea ei voi saada.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti