perjantai 5. heinäkuuta 2013

kauhusta.

Olin tiistaina kaverini antamilla lipuilla Tykkimäessä, tämä kun siellä on töissä. Hänen ja hänen 11-vuotiaan serkkupoikansa ja H:n kanssa. Muuten oli mukavaa, mutta. Kiva näin vanhemmiten huomata kehittäneensä itselleen aivan jär-jet-tö-män korkeanpaikankammon. Ja joka kerta unohdin sen olemassaolon ja laitteen alettua nousemaan on myöhäistä paeta.

Sitten mie kiltisti istuin kauhusta kankeana, kun 70 metrin korkeudella oleva keinukarusellikierros kestää aivan liian kauan.

Ja sit mie istuin kiltisti maailmanpyörässä ja vihasin H:ta, joka minua kiusatakseen alkoi heiluttamaan sitä koppia. Itku ei ollut kaukana, kun laite lähti kolmannelle kierrokselle.

Ja sit mie pelkäsin heilutusketkutustärinäkorkeuslaitteessa Loop Fighterissa, jossa jäin pää alaspäin ihan liian pitkäksi aikaa katsomaan maata, ennen kuin se heilahti uudelleen liikkeeseen.

Jostain syystä kuitenkin itsepäisesti en suostu uskomaan, että minä voisin pelätä mitään noin naurettavaa ja toistin typeryyteni ja pelkäsin. Onneksi jäähilekokis lohdutti.


2 kommenttia :