maanantai 20. elokuuta 2012

voitokkaana nenä vinossa rb

Jopa oli hieno lauantai pelin ja jatkobileiden merkeissä. Vaikka pelimotivaatio oli nollissa vielä puolta tuntia ennen itse peliä, niin ensimmäisen jamin jälkeen nousi tunnelma kattoon ja muistin taas miksi raahauduin treeneihin - pelaamisen ilosta. Yksittäisten drillien toistaminen treeneissä puuduttaa ja tekee vain mieli sluibailla, onneksi kohta alkaa taas sunnuntaitreenit Haanojalla. ..eli ainut paikka, mikä on tarpeeksi iso koko radalle ja pääsee treeneissäkin pelaamaan.

Niin, siitä pelistä. Aluksi oli koko tapahtuma peruutusuhan alla, kun koko päiväksi oli luvattu sadekuuroja. Edes kahdelle eri säälaitokselle soittaminen ei auttanut varmentamiseen. Ei kuulemma voinut ennustaa. Jotain kuitenkin meni oikein, kun koko päivän paistoi aurinko vähän liiankin pilvettömältä taivaalta. Oli kuuma. Kouvola voitti Maailman reippaasti, 138-54. Mulla oli ihan tolkuttoman kivaa, vaikka kertaalleen kaaduin pahemmin ja polvisuoja luiskahti jälleen kerran säären puolelle ja nyt mulla on taas vaihteeksi polvi vereslihalla. Vakuuttavaa derbyvammailua, kun joudun nilkuttamaan tuon haavan takia. Mutta kun ottaa niin kipiää.. Ja vähän sain nenäänkin hittiä, mutta se ei tuntunut kauaa ja mustelmia en vaivaudu edes mainitsemaan.

Useamman alemman kaltaisen gonna hit ya down -kuvan jälkeen joudun toteamaan, että ehkä se paras blokkeri -palkinto oli ansaittu. Hih. Ai mää vai, en mä nyt niiin hyvä ole. Eiku. Vieläkin olen vähän iloisen hämillisen ylpeä.

Mikä demoninen ilme mulla on tuolla takana. Pretty one.
Ylemmät kuvat miinus meikän lollerokuva Henry Nieminen.


Ylemmässä kuvassa oikeasti tanssin pivottilinjalla, en tietääkseni haistele kainaloita. Pic Marko Niemelä.

Kun peli oli ohi, nakattiin kamat kasaan ja minun kaltaiset kermaperseet kävivät suihkussa ja söivät, ennen kuin valuttiin etkoille puistoon. Kun se koko päiväksi luvattu sade alkoi yhdeksältä, ihmiset luikkivat Kattiin ja siellä sitten krebattiin aamuyöhön. Oli ihastuttavaa, kiitos kaikki ihanat ihmiset.

 Pic Carlos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti