maanantai 27. elokuuta 2012

paras aamunaloitus ikinä koskaan.

Kolme hurraahuutoa kuumeelle, kurkkukivulle ja syvälle itsesäälille. La-su välisenä yönä heräsin spontaaniin kurkkukipuun ja kirosin. Ensimmäinen syysflunssa tulossa.

Ehdin tänä yönä nukkua muutaman tunnin, kunnes heräsin tuskaisena ja hikisenä. Olin yllättäen nähnyt unta ylilämpöisestä saunasta. Vaikka hädissäni kiskoin kaikki mahdolliset ikkunat ovet ja ikkunat suihkutilasta ja saunatuvasta auki ja seisoin jäisen suihkun alla, mun oli sietämättömän kuuma. Siellä oli ulkonakin pakkasta ja kylmä, mutta ei auttanut. Tunnin makasin tärisin sängyssä, kunnes kello 5:55 H patisti minut kylmään suihkuun. Ensimmäistä kertaa tuli aihetta mahdollisuudelle istua kryokaapissa. Tältäkö niistä muistakin itsesäälilapsista tuntuu.

Hurmaava tunne, kun ei voi maata rauhassa, ihoon sattuu pelkkä kankaan tai oman ihon kosketus. Kurkkuun sattuu ja vituttaisi, jos ei olisi tätä kirjoittaessa olisi taas niin tukahduttava olo, ettei voi ajatella. Tarjoan siis teille lyhyen elämäni kuumeisimmat kappaleet, vaikka ettehän te pikku höpönassut niitä kuuntele.

 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti